h1

Nincs más út

2007-01-30

"A 90-es évek első felében a két lemezt megért Machine Mouse-ban tevékenykedtem. Később megfordultam más zenekarokban is, majd hangmérnök voltam több helyen, manapság pedig már saját stúdiómban hangszerelek, illetve készítek alkalmazott zenéket."

Bence saját maga írja és énekli a számokat, ő játszik az összes hangszeren, programozza a dobot, felveszi a gitárt, és kever. A nagy kiadók mégsem kaptak még rá, jobban érdekli őket az igényes, profi muzsikánál a sztár eladhatósága (frizurája, magánélete), és hát Bence dalaiban semmi botrányos nincs, hacsak nem az, hogy botrányosan jók. Az alábbi linken letölthető a teljes, 5 számos demó, borítókkal, és további információkat lehet találni, valamint a megadott emailcímen ill. a vendégkönyvben a szerző szívesen fogadja a véleményeket. Ha számára nincs is más út, mint a zene, azért remélhetőleg a siker irányába több ösvény is vezet. Egy kis ízelítő:

 

2 komment

  1. Tök jó!


  2. vsz Bence tényleg profin képzett zenész, kiváló szakember, de nincs benne annyi spirit, hogy egymaga megtöltsön egy cd-t. Bocs.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *