h1

Műsor

2008-05-08

F.O. System dokumentumfilm a tévében

 

A jelentős értékeket dokumentáló Privát Rocktörténet dokumentumfilmsorozat újabb epizódhoz érkezett: az F.O. System pályáját mutatják be olyan alapossággal, mint még soha semmilyen televíziós program.

Ebben a különleges filmben új interjúk során beszél a Fekete Lyuk-korszakról, a nyugat-berlini fellépésről és a legenda születéséről Mátyás Attila, Jerabek Csaba és Zana Zoltán. Az exkluzív beszélgetések mellett a '80-as évek végén készített fényképek és videóanyagok, valamint a 2006-os Petőfi Csarnok és VOLT-koncertek soha nem látott felvételeinek segítségével kaphat teljes képet a néző a magyar dark rock és underground zene meghatározó csapatáról. Az archív anyagok mellett vadonatúj próbatermi felvételek is láthatók lesznek, melyeket 2008. tavaszán rögzítettek a Merkaba Stúdióban.

A közel egyórás filmet Gellért Gábor rendezte. A Privát Rocktörténet F.O. System adása 2008. május 22-én csütörtökön, 21.30-tól lesz látható a Filmmúzeum csatornán. A következő fél év során még 8-10 alkalommal megismétlik a várható érdeklődésre való tekintettel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *