h1

BUÉK 2010

2010-01-12

Lezárultak az évvégi szavazások, szerény részvétellel, de még így is azt látom az eredményekből, hogy az oldal látogatói, olvasói és kommentelői három külön, nem feltélenül metsző halmazt alkotnak.. :)

A metál kategória első helyén Marilyn Manson és a Porcupine Tree osztoznak, gratulálunk, mindkettő nagy csalódás volt, én a Gazpachot nyomtam. Pop-rockilag szintén megosztott első helyen a Placebo (dettó csalódáslemeze) és a Yeah Yeah Yeahs, ők jók, utánuk pedig favoritom, a The Editors. Elektronikus győztesünk másfél testhosszal a Röyksopp: Junior.

Ez utóbbi a statisztikával is összecseng, amit a mai napig nem értek, hogy az erről szóló posztra honnan jött 3000 olvasó, és miért. Nem csak egy napon, hanem folyamatosan. Eleinte azt hittem, a képet használja vki, lecseréltem, de hiába. Végül levettem a cikket, most visszatéve kiváncsi vagyok, jön-e rá ismét a tömeg. Ötlet? Amúgy nem rossz lemez. :)

4 komment

  1. miért zavar, hogy ennyi olvasó jött rá?


  2. nem zavar, de nagyon különös, hogy egész évben tart, egész biztos nem az érdeklődés az oka.. a blog referrerjeinek több, mint a fele onnan klikkel át, ami távolról sem normális :)


  3. nem baj, örülj neki. nálam is vannak ilyen posztok, amelyek sokkal látogatottabbak a vártnál. :-)


  4. érdekel az oka.. mert más esetben szoktam tudni.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *